Rozhovor s Jánem Slepčíkem-Aču - Wagner, Peter (Romano džaniben, 2004)
Rozhovor je veden v romštině, pouze doslov Mileny Hübschmannové je napsán česky. Giľi vaš o Aču- Píseň pro Ačua. Text písně, kterou složil Ján Slepčík a jejíž text napsala romsky Hanka Šebková je otištěn romsky i česky (překlad do češtiny LV).