Některá specifika morfologie substantiv v subdialektech severocentrální romštiny ve slovenských regionech Kysuce, Turiec a Liptov - Červenka, Jan (Romano džaniben, 2004)
Úvod.- Použitá metoda.- Derivace. – Adaptace. – Flexe.