Biš the štar ori andre dar / Čtyřiadvacet hodin ve strachu - Gazsiová, Emilie (Romano džaniben, 2023)
Literární příspěvek k tématu bezpečí zaslaný redakci na základě výzvy pro romské autory a autorky.