Sintský výtvarník Alfred Ullrich - Wagner, Peter (Romano džaniben, 2005)
Součástí textu je vyprávění umělce, který do svých devíti let žil ve voze pokrytém plachtou na okraji Vídně. Dnes žije v Německu v Bieberbachu v okrese Dachau a je mj. činný v místní umělecké asociaci. Je mu blízké abstraktní umění, protože ponechává volný prostor pro nevyjádřené.