Rozhovor s Magdou Kokyovou - Wagner, Margita; Wagner, Peter (Romano džaniben, 2006)
Rozhovor o výuce v romštině a o romských reáliích natočili na semináři Státního pedagogického ústavu 22. listopadu 2005 na Štrbském Plese Peter a Margita Wagnerovi.