Andrej Giňa o Mileně Hübschmannové (Romano džaniben, 2006)
Rozhovor vedl Peter Wagner. Andrej Giňa vzpomíná, jak se s Milenou Hübschmannovou seznámil, jak mu pomáhala jako spisovateli a jak jej ovlivňovala i jako člověka. Mimo jiné říká: „Ona byla, jak by člověk řekl, víc než rodina, jako by byla sestra nebo někdo. Ona sem opravdu přicházela jako domů.“