Jak paní Milena ovlivnila moji pracovní dráhu - Šišková, Tatjana (Romano džaniben, 2006)
Předsedkyně Asociace mediátorů České republiky a bývalá sociální kurátorka vzpomíná na svou účast v kurzu romštiny pro sociální kurátory i na to, jak v důsledku své praxe vždycky nezastávala stejný názor jako Milena Hübschmannová, ale přesto si Mileny hluboce vážila.