Z rozhovorů s Praramahansem Šrí Svámí Mahéšvaránandou o Mileně (Romano džaniben, 2006)
Duchovní učitel Mileny Hübschmannové Šrí Svámí Mahéšvaránanda po Milenině smrti nabídl osobní setkání, ze kterého vznikl rozhovor vedený Radovanem Síbrtem a natočený pro televizní dokument. Část tohoto rozhovoru Romano džaniben otiskuje v českém překladu Káji Kisfaludy. Šrí Svámí Mahéšvaránanda se s Milenou poprvé setkal před více než dvaceti lety na přednášce o józe. Milena tehdy hledala někoho, kdo má podobný vztah k lidem jako ona. Hledala také duchovní vedení. Podle názoru svého duchovního učitele byla vysoce duchovně vyvinuta.