Milena Hübschmannová o sobě - Ryvolová, Karolína (Romano džaniben, 2006)
Rozhovor je kompilací z několika rozhovorů, které s Milenou Hübschmannovou vedly Karolína Ryvolová pro týdeník Respekt (11/2004), Lada Viková pro Bulletin Muzea romské kultury (11/2004) a Simona Holecová pro deník MF Dnes (12. 5. 2001). Je doplněn životopisem Mileny Hübschmanannové v bodech.